ZJ2000 Slitting Line

Pedaran pondok:

I. Inpormasi téknis
1. Kandel waja coil: 0,5-3.0mm
2. Steel coil lebar: 500-1250mm
3. Koil ID: ф508, ф610;
4. Coil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
5. Coil Max. beurat: 7,0 Ton;
6. Bahan coil waja: Low coil steel Tiis
7. motong precision: Franchise Width ± 0.15mm;
8. Ketebalan pelat celah: ≤2.0mm;
9. Diaméter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , forge, tempering, pertengahan frékuénsi headening
10. Lebar produk akhir≥100mm;
11. Ukuran agul hideung: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, karasa: HRC56-58
12. Laju ngageser: 0-40m / mnt;
13. ID Recoiler: Ф508mm;
14. Luhurna garis: 800mm
II. Aliran téknis tina garis produksi
Angkutan bahan → tuang → uncoiler → mencubit → méja runout → pituduh → Mesin slitting → gulung skrap → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Alat mencét → Recoiler → → bundle → debit (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jumlah Garis Slitting:
5 - 12
Motong Width (mm):
500 - 1250 mm
Kandel Bahan (mm):
1 - 6 mm
Kecepatan motong (m / mnt):
10 - 60 mm
Pidéo kaluar-pamariksaan:
Disadiakeun
Laporan Tés Mesin:
Disadiakeun
Jenis Marketing:
Produk Panas 2019
Jaminan komponén inti:
Henteu sayogi
Komponén Inti:
PLC, Gearbox, Gir
Beurat Coil (T):
25 T
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Teneng
Kaayaan:
Énggal
Voltaseu:
380V
Daya Anu Dipeunteun:
50HZ
Beurat:
80tons
Bijil:
ISO, CE
Taun:
2020
Titik Jual:
Gampang Dioperasikeun
Garansi:
5 taun
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Suku cadang gratis, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Pangropéa sareng jasa perbaikan, Dukungan online, dukungan téknis Pidéo
Saatos Layanan Garansi:
Dukungan teknis pidéo, Dukungan online
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amérika Serikat, Jepang, Australia
Industri anu berlaku:
Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Pabrik, Karya Konstruksi, Pabrik Makanan & Minuman, Toko Bahan Bangunan
Lokasi Showroom:
Mesir, Vietnam, Pakistan, Thailand, Koréa Kidul, UEA, Sri Lanka, Kazakhstan, Uzbékistan, Malaysia
Jenis:
Garis ngorondang
Nami:
Mesin Slitting Coil Baja
Aplikasi:
Baja
Ngaran Produk:
Slitting Line Produksi
Fungsi:
Prosés Slitting
Bahan:
Gulung tiis

Konci pikeun kasuksesan urang nyaéta "Produk Anu Saé Alus, Laju munasabah sareng Palayanan Cekap" pikeun Éksporter Online China API 5lx42 X46 X50 ERW Steel Tube Mill ASTM A53 Tube Specification Straight Seam Steel Pipe, Kami ngarepkeun ngajantenkeun hubungan bisnis langkung seueur sareng konsumén di saluruh bumi dunya.
Éksporter Online China ERW Steel Pipe, seamless Pipe, Ayeuna urang gaduh tim anu hadé pikeun nyayogikeun jasa anu berpengalaman, balesan langsung, pangiriman tepat waktu, kualitas anu saé sareng harga pangsaéna pikeun konsumén kami. Kapuasan sareng kiridit saé pikeun unggal palanggan mangrupikeun prioritas kami. Kami leres-leres ngarepkeun kerjasama sareng konsumén di panjuru dunya. Kami yakin kami tiasa nyugemakeun sareng anjeun. Kami ogé ngabagéakeun pelanggan pikeun nganjang ka perusahaan urang sareng mésér solusi kami.

Nempel kana kapercayaan "Nyiptakeun barang-barang di luhur jajaran sareng nyiptakeun babaturan sareng jalma-jalma ti mana waé di dunya", urang biasana nempatkeun pikagumbiraeun para pembeli di tempat anu munggaran pikeun Pangiriman Anyar pikeun Cina Suplier Kualitas Tinggi ERW Round Tube Mill, Sadayana produk némbongan kalayan kualitas luhur sareng solusi saurna jual-idéal. Berorientasi pasar sareng berorientasi pelanggan nyaéta naon anu ayeuna urang parantos nuturkeun. Tulus linggih pikeun kerjasama Win-Win!
Pangiriman Anyar pikeun Las Pipa Cina, Jalur Produksi Pipa, Aranjeunna dimodelkeun anu mantep sareng ngamajukeun sacara efektif di panjuru dunya. Pernah ngaleungit fungsi-fungsi utama dina waktos anu gancang, éta kedah pikeun anjeun pribadi anu kualitasna hadé hebat. Dipandu ku prinsip "Kadeudeuh, Kekecapan, Uni sareng Inovasi. korporasi. keun usaha anu saé pikeun dilegakeun perdagangan internasionalna, angkat organisasi na. rofit sareng angkat skala ékspor na. Kami yakin yén kami bakal ngagaduhan prospek anu cerah sareng bakal disebarkeun di panjuru dunya dina sababaraha taun ka payun.

Kami yakin yén ku usaha babarengan, bisnis antara kami bakal nguntungkeun silih urang. Kami sanggup ngajamin anjeun produk kualitas luhur sareng nilai kalapa pikeun Pabrikan Cina pikeun Mesin Karbon Steel Tube Mill ERW Steel Pipe Making Machine, Kami ajak anjeun supaya tiasa ditahan sabab urang parantos milarian batur sapagawean dina usaha kami. Kami yakin anjeun badé milari usaha perusahaan sareng kami sanés ngan ukur ngahasilkeun buah tapi ogé nguntungkeun. Kami sadaya siap nyayogikeun naon anu anjeun peryogikeun.
Pabrikan Cina pikeun Mesin Pipa Cina, Mesin Pipa Nyiptakeun, Kalayan sumanget pangusaha "efisiensi tinggi, genah, kapraktisan sareng inovasi", sareng saluyu sareng pitunjuk ngalayanan sapertos "kualitas saé tapi harga anu langkung saé," sareng "kiridit global", kami parantos ngusahakeun kerjasama sareng perusahaan suku cadang mobil di panjuru dunya pikeun ngajantenkeun kerjasama win-win.

Aliran téknis tina garis Slitting:

Mobil coil sareng neundeun→ Uncoiler → alat dewan sekop → Flattening → Gunting tungtung → Alat centering → Disc shear SlitterPanginget → Platform → Milarian set ngembangna → Recoiler → Dukungan aktip, tahan panangan sareng méjaNgaleupaskeun Mobil coil

Dahar Bahan Baku

CR Coil, Galvanized steel, HR coil

Kakuatan Tensil Bahan

Max 550MPa

Kakuatan Ngahasilkeun Bahan

Max 235MPa

Coil OD

1100mm dugi ka 2000mm

KTP

508mm & 610mm (urutan pelanggan)

Beurat Coil

Maks 25000 kg

Lebar Coil

Mnt 500mm, Max 1600mm

Kandel Kandel

Min1.0mm, Max6.0 mm

Toleransi Lebar

≤0.10mm

Burr Toleransi

Ketebalan ≤3%

Gancang lumpatna lumpat

Sakali 1.0-2.0mm, 0-80m / mnt

Sakali langkung ti 2.0mm, 0-60m / mnt

Ngorét kuantitas

3mm ketebalan ≤6 sapotong

2mm ketebalan ≤15 sapotong

Kakuatan Masukan

380V, 50Hz, 3 Frasa

Kapasitas dipasang listrik

300KW

Ukuran lanténa

28 × 9.5m (panjang X lebar)

Pitunjuk Operasi Pikeun dikonfirmasi ku pembeli
Sabeulah celah Aci diameter 260mm
Aci Bahan 40Cr

forge, tempering, pertengahan frékuénsi headening  Agul Bahan H13Agul Teu karasaHRC56-58

Produk Patali

Tentang Kami

 Shijiazhuang Teneng Listrik & Mékanika


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami