Ngalédur & motong kana Garis Panjang

  • ZJ2000 Slitting Line

    ZJ2000 Slitting Line

    I. Inpormasi téknis
    1. Kandel waja coil: 0,5-3.0mm
    2. Steel coil lebar: 500-1250mm
    3. Koil ID: ф508, ф610;
    4. Coil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
    5. Coil Max. beurat: 7,0 Ton;
    6. Bahan coil waja: Low coil steel Tiis
    7. motong precision: Franchise Width ± 0.15mm;
    8. Ketebalan pelat celah: ≤2.0mm;
    9. Diaméter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , forge, tempering, pertengahan frékuénsi headening
    10. Lebar produk akhir≥100mm;
    11. Ukuran agul hideung: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, karasa: HRC56-58
    12. Laju ngageser: 0-40m / mnt;
    13. ID Recoiler: Ф508mm;
    14. Luhurna garis: 800mm
    II. Aliran téknis tina garis produksi
    Angkutan bahan → tuang → uncoiler → mencubit → méja runout → pituduh → Mesin slitting → gulung skrap → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Alat mencét → Recoiler → → bundle → debit (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)
  • Slitting machine for steel coil

    Mesin slitting pikeun coil baja

    I. Inpormasi téknis
    1. Kandel waja coil: 0,5-3.0mm
    2. Steel coil lebar: 500-1250mm
    3. Koil ID: ф508, ф610;
    4. Coil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
    5. Coil Max. beurat: 7,0 Ton;
    6. Bahan coil waja: Low coil steel Tiis
    7. motong precision: Franchise Width ± 0.15mm;
    8. Ketebalan pelat celah: ≤2.0mm;
    9. Diaméter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , forge, tempering, pertengahan frékuénsi headening
    10. Lebar produk akhir≥100mm;
    11. Ukuran agul hideung: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, karasa: HRC56-58
    12. Laju ngageser: 0-40m / mnt;
    13. ID Recoiler: Ф508mm;
    14. Luhurna garis: 800mm
    II. Aliran téknis tina garis produksi
    Angkutan bahan → tuang → uncoiler → mencubit → méja runout → pituduh → Mesin slitting → gulung skrap → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Alat mencét → Recoiler → → bundle → debit (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)
  • Cutter coil sheet steel coil cut to length line

    Coil lambar cutter coil waja motong kana garis panjang

    Garis Cut-to-Length ieu dianggo pikeun uncoil coil steel sareng motong kana panjang anu tangtu saatos rata dina mode stop-start.
  • Steel coil cut to length Mill

    Baja coil diteukteuk nepi ka panjangna Mill

    Garis Cut-to-Length ieu dianggo pikeun uncoil coil steel sareng motong kana panjang anu tangtu saatos rata dina mode stop-start.
  • HJ1500 Steel coil cut-to-length Mill

    HJ1500 Steel coil motong-to-panjang Mill

    Garis Cut-to-Length ieu dianggo pikeun uncoil coil steel sareng motong kana panjang anu tangtu saatos rata dina mode stop-start.
  • Steel Coil Slitter Line

    Jalur Slitter Coil Steel

    Tinjauan Rincian Gancang No. Garis Slitting: 5 - 12 Lebar motong (mm): 500 - 1600 mm Kandel Bahan (mm): 1 - 6 mm Kacepetan Motong (m / mnt): 10 - 60 mm Pidéo kaluar-pamariksaan: Disayogikeun Laporan Tés Mesin: Disayogikeun Tipe Marketing: Produk Panas 2019 Garansi komponén inti: Henteu Sayogi komponén Inti: PLC, Gearbox, Gear Coil Weight (T): 25 T Tempat Asalna: Hebei, China Brand Brand: Teneng Condition: New .. .