Produk

  • ZJ2000 Slitting Line

    ZJ2000 Slitting Line

    I. Inpormasi téknis
    1. Kandel waja coil: 0,5-3.0mm
    2. Steel coil lebar: 500-1250mm
    3. Koil ID: ф508, ф610;
    4. Coil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
    5. Coil Max. beurat: 7,0 Ton;
    6. Bahan coil waja: Low coil steel Tiis
    7. motong precision: Franchise Width ± 0.15mm;
    8. Ketebalan pelat celah: ≤2.0mm;
    9. Diaméter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , forge, tempering, pertengahan frékuénsi headening
    10. Lebar produk akhir≥100mm;
    11. Ukuran agul hideung: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, karasa: HRC56-58
    12. Laju ngageser: 0-40m / mnt;
    13. ID Recoiler: Ф508mm;
    14. Luhurna garis: 800mm
    II. Aliran téknis tina garis produksi
    Angkutan bahan → tuang → uncoiler → mencubit → méja runout → pituduh → Mesin slitting → gulung skrap → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Alat mencét → Recoiler → → bundle → debit (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)
  • Slitting machine for steel coil

    Mesin slitting pikeun coil baja

    I. Inpormasi téknis
    1. Kandel waja coil: 0,5-3.0mm
    2. Steel coil lebar: 500-1250mm
    3. Koil ID: ф508, ф610;
    4. Coil OD: ф1000 ~ ф1600mm;
    5. Coil Max. beurat: 7,0 Ton;
    6. Bahan coil waja: Low coil steel Tiis
    7. motong precision: Franchise Width ± 0.15mm;
    8. Ketebalan pelat celah: ≤2.0mm;
    9. Diaméter poros celah: Ф180, bahan 40Cr , forge, tempering, pertengahan frékuénsi headening
    10. Lebar produk akhir≥100mm;
    11. Ukuran agul hideung: Ф180 × Ф250 × 10mm, Bahan: 6CrW2Si, karasa: HRC56-58
    12. Laju ngageser: 0-40m / mnt;
    13. ID Recoiler: Ф508mm;
    14. Luhurna garis: 800mm
    II. Aliran téknis tina garis produksi
    Angkutan bahan → tuang → uncoiler → mencubit → méja runout → pituduh → Mesin slitting → gulung skrap → panyimpenan bahan → Preassigned & damping → Alat mencét → Recoiler → → bundle → debit (sistem kontrol listrik, sistem hidrolik)
  • CS127 Cold milling saw machine

    Mesin ragaji panggilingan CS127 Tiis

    Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, pengatur otomatis motong pipa baja, mangrupikeun salah sahiji alat pendukung anu penting pikeun jalur produksi pipa las. Éta tiasa motong pipa nalika status statik sareng gerak, tiasa motong pipa buleud sareng pipa khusus.
  • ERW355 Milling saw machine

    Mesin ragaji ERW355 Milling

    Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, pengatur otomatis motong pipa baja, mangrupikeun salah sahiji alat pendukung anu penting pikeun jalur produksi pipa las. Éta tiasa motong pipa nalika status statik sareng gerak, tiasa motong pipa buleud sareng pipa khusus.
  • CS165 Cold saw machine FOR ERW Tube mill machine

    Mesin ragaji CS165 Tiis Pikeun mesin pabrik Pabrik ERW

    Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, pengatur otomatis motong pipa baja, mangrupikeun salah sahiji alat pendukung anu penting pikeun jalur produksi pipa las. Éta tiasa motong pipa nalika status statik sareng gerak, tiasa motong pipa buleud sareng pipa khusus.
  • U style product Cold Roll Forming machine

    U gaya produk Tiis Roll Ngabentuk mesin

    Pabrik ieu ditujukeun pikeun ngadamel pipa profil anu kandelna 2.0mm – 8.0mm tina strip baja karbon rendah. Produk réngsé bakal janten pipa profil.
  • Profile Roll Former

    Gulung Profil Tilas

    Pabrik ieu ditujukeun pikeun ngadamel pipa profil anu kandelna 2.0mm – 8.0mm tina strip baja karbon rendah. Produk réngsé bakal janten pipa profil.
  • LW600 Cold Roll Forming mill Machine

    LW600 Cold Roll Ngabentuk Mesin ngagiling

    Pabrik ieu ditujukeun pikeun ngadamel pipa profil anu kandelna 2.0mm – 8.0mm tina strip baja karbon rendah. Produk réngsé bakal janten pipa profil.
  • Profile pipe Roll Forming Machine

    Pipa profil Roll Forming Machine

    Pabrik ieu ditujukeun pikeun ngadamel pipa profil anu kandelna 2.0mm – 8.0mm tina strip baja karbon rendah. Produk réngsé bakal janten pipa profil.
  • LW1200 Cold Roll Forming mill Machine

    LW1200 Cold Roll Ngabentuk Mesin ngagiling

    Pabrik ieu ditujukeun pikeun ngadamel pipa profil anu kandelna 2.0mm – 8.0mm tina strip baja karbon rendah. Produk réngsé bakal janten pipa profil.
  • HG32 Tube Mill

    Pabrik pipah HG32

    Pabrik ieu dimaksudkeun pikeun ngadamel pipa buleud, pipa pasagi, pipa sagi opat, pipa struktur salaku naséhat nasabah.
    Pipa produksi nyaéta pipa las lempeng, las ku Frekuensi Tinggi nagara bagian Welder (contona tukang las Thermatool). Bahan nyaéta Baja strip, Steel Coil.
  • GGP200KW Solid State Welding Machine

    Mesin Las GGP200KW Solid State

    HG219 garis produksi pipa las lempeng frékuénsi luhur dianggo pikeun ngadamel pipa waja las Φ76mm-Φ219mm kalayan kandelna 2.0mm-8.0mm témbok, tiasa ngahasilkeun pipa anu propil ogé dina wates pengolahan pipa buleud. Saatos urang nyerep téknologi pembuatan pipa anu maju ti luar nagari sareng domestik, lini produksi anu dirancang inovatif kami sareng masing-masing unit lini produksi sanés ngan ukur ékonomis tapi ogé praktis.
123 Teras> >> Halaman 1/3