Tube Mills & Roll Ngabentuk Garis

Pabrik pipah sareng gulungan ngabentuk garis ngajantenkeun papasangan alami. Kitu ogé gulung ngabentuk garis sareng pabrik tube.
Hasil saharita tina ngémutan topik-topik akrab ieu dina urutan tibalik nyaéta pergeseran penekanan: kana jumlah anu réa sareng rupa-rupa produk anu diformat dina pagelaran bumi sareng panto panto nepi ka bilah helikopter, sistem konésor sareng mobil karéta.
Upami aya pamikiran sapertos daptar enless, produk roll form bakal janten calon pamimpin. Daptar anu cukup ageung tiasa disusun tina industri anu bakal dihambat-memang lumpuh-tanpa aranjeunna. Tangtosna, hal anu sami tiasa nyarios hiji produk unggulan tina kaayaan pabrik seni tabung. Tapi éta bakal nyebatkeun deui atra.
Jinis desain pabrik ngagiling tiis tiasa dibagi kana sababaraha jinis, tiasa minuhan pamrosésan anu béda kedah disaluyukeun. Numutkeun standar anu béda pikeun ngabédakeun jinis pabrik. Upami anjeun milih numutkeun pamrosésan pelat, pabrik ngagiling tiis anu dianggo dina ngolah lambar logam tiasa digulung panas sareng tiis-digulung dua, dina kandelna kasus rolling, pabrik tiasa dibagi kana piring anu digulung tiis Dua jinis pabrik ngagiling tiis ogé sayogi.
Upami anjeun peryogi strip anu digulung-tiis pikeun ngabédakeun pabrik ngagiling anu tiis, pabrik ngagiling tiasa dibagi kana pabrik ngagiling teras-terasan sareng pabrik ngagiling. Nanging, tegangan pabrik ogé mangrupikeun salah sahiji eusi anu langkung penting, masalah tegangan pabrik sacara umum kajantenan dina prosés ngagulung, prosés ngagulung mangrupikeun manifestasi anu penting. Dina strip produksi rolling tiis, rolling tegangan tinggi mangrupikeun fitur dina produksi, upami sistem tegangan wajar, maka anjeun tiasa mastikeun stabilitas prosés rolling, ogé kualitas kontrol strip anu saé. Pabrik rolling tiis anu tegangan tinggi tiasa nyegah fenomena panyimpangan tina bahan damel, sareng dina waktos anu sami éta ngagaduhan fungsi nyaluyukeun sacara otomatis supados lempeng lempeng tiasa rata sareng ngirangan tekanan gulung kanggo nyingkahan deformasi, supados ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun padamelan damel jumlahna.


Waktos Post: Jul-26-2021