Longgarinal Welded Pipe Unit tina prosés Produksi téh naon?

Prosés produksi mesin las bujur saderhana, efisiensi produksi tinggi, béaya rendah sareng pamekaran gancang. Kakuatan pipa dilas spiral umumna langkung luhur tibatan pipa dilas dilas, pipa tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun pipa dilas diaméterna langkung ageung sareng kosong anu langkung sempit, tapi ogé rubak anu sami produksi pipa billet diaméter anu béda. Nanging, dibandingkeun sareng panjang pipa lempeng anu sami, panjang las naék ku 30 ~ 100%, sareng tingkat produksi na handap.
Ku alatan éta, diaméterna langkung alit pikeun kaseueuran panggunaan pipa dilas dilas, pipa dilas diaméterna ageung seueur dianggo spiral dilas.
1. Pangiriman tekanan rendah cairan pipa baja dilas (GB / T3092-1993) ogé katelah pipa las umum, umum dikenal salaku tabung hideung. Dipaké pikeun ngangkut cai, gas, hawa, minyak sareng pemanasan uap sareng cairan tekanan handap umum anu sanés sareng kagunaan sanés pipa waja dilas. Kandel témbok pipa dibagi kana waja biasa sareng pipa waja kandel; ngambil alih bentuk dibagi kana pipa anu sanés utas (pipa cahaya) sareng ku rebar. Spesifikasi pipa waja kalayan diaméter nominal (mm) nyatakeun diameter nominal mangrupikeun diaméter perkiraan. Ilahar dianggo sacara adat, saur pangiriman cairan tekanan rendah pipa baja dilas anu dianggo salian ti pangiriman langsung cairan, tapi ogé sajumlah gedé pipa transmisi cairan tekanan rendah anu dianggo pikeun pipa dilas galvanis.
2. Pangiriman cairan tekanan rendah pipa baja dilas galvanis (GB / T3091-1993), ogé katelah pipa baja dilas galvanis, biasa dikenal salaku pipa bodas. Dipaké pikeun ngangkut cai, gas, minyak hawa sareng pemanasan uap, cai haneut sareng cairan tekanan umumna langkung handap atanapi kagunaan pipa las galvanis panas-panas (las atanapi las). Kandel témbok pipa dibagi kana pipa waja galvanis biasa sareng pipa waja galvanis kandel; ngambil alih bentuk dibagi kana pipa waja galvanis sanés threaded sareng pipa waja galvanis berulir. Spesifikasi pipa waja kalayan diaméter nominal (mm) nyatakeun diameter nominal mangrupikeun diaméter perkiraan. Biasa dianggo dina inci cenah, sapertos 11/2 sareng sajabina.
3. casing kawat baja karbon biasa (GB3640-88) mangrupikeun gedong industri sareng sipil, pamasangan mesin sareng alat sareng proyek pamasangan listrik sanés pikeun panangtayungan pipa waja kawat.
4. Pipa baja dilas dilas lempeng (YB242-63) mangrupikeun pipa las bujur sareng pipa waja. Biasa dibagi kana pipa baja dilas métrik, tabung berdinding ipis, trafo, pipa pendingin sareng sajabina.
5. tekanan cairan pangiriman spiral beuleum busur dilas pipa (SY5036-83) mangrupakeun strip baja panas-digulung pikeun kosong tabung, dina suhu rohangan bentuk spiral, kalayan dua-sisi metode beuleum busur beuleum pikeun pangiriman cairan dina tekanan seam Spiral pipa waja. Baja tekanan anu kuat, kinerja las, saatos sababaraha rupa pamariksaan ilmiah anu ketat sareng tés, panggunaan aman sareng dipercaya. Pipa waja diameterna ageung, ngalantarankeun efisiensi tinggi, sareng tiasa ngahémat peletakan investasi pipa. Utamana dipaké pikeun ngangkut pipa minyak sareng gas alam.
6. Pangiriman cairan spiral spiral dilas pipa baja dilas frékuénsi luhur (SY5038-83) nyaéta strip baja panas-digulung pikeun kosong tabung, dina kapang rohangan spiral suhu, frékuénsi luhur las metode pikeun pangiriman cairan bertekanan Spiral dilas frékuénsi luhur pipa waja dilas. Baja tekanan anu kuat, plastik, sareng gampang las sareng mesin cetakan; saatos macem-macem tés sareng tés anu ketat sareng ilmiah, panggunaan aman, dipercaya, diameter pipa waja, efisiensi transmisi tinggi, sareng tiasa ngahemat peletakan investasi pipa. Utamana dipaké pikeun peletakan transportasi pipa minyak, gas alam sareng sajabana.


Waktos Post: Jul-26-2021