Warta

  • Tube Mills & Roll Forming Lines

    Tube Mills & Roll Ngabentuk Garis

    Pabrik pipah sareng gulungan ngabentuk garis ngajantenkeun papasangan alami. Kitu ogé gulung ngabentuk garis sareng pabrik tube. Hasil langsung tina ngémutan topik-topik dalit ieu dina urutan terbalik mangrupikeun pergeseran anu nekenkeun: kana jumlah anu réa sareng rupa-rupa produk anu dirobih dina penjaga bumi sareng panto panto ...
    Maca deui
  • Cold-formed Steel Equipment, Raw Materials and Range Comparison and Good Standards

    Alat Baja anu kabentuk tiis, Bahan Baku sareng Babandingan Babandingan sareng Standar Alus

    Alat-alat baja anu kabentuk tiis, anu tiasa dina bahan na? Alat-alat waja anu kabentuk tiis, anu dianggo pikeun ngahasilkeun waja anu kabentuk tiis, hiji jinis waja. Dina bahan baku, umumna, strip baja digulung panas atanapi anu digulung tiis dianggo salaku billet, sareng operasi bending sareng operasi sanés dilakukeun pikeun kéngingkeun ...
    Maca deui
  • Longitudinal Welded Pipe Unit of the Production Process is what?

    Longgarinal Welded Pipe Unit tina prosés Produksi téh naon?

    Prosés produksi mesin las bujur saderhana, efisiensi produksi tinggi, béaya rendah sareng pamekaran gancang. Kakuatan pipa dilas spiral umumna langkung luhur tibatan pipa dilas dilas, pipa tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun pipa dilas diaméterna langkung ageung sareng kosong anu langkung sempit, tapi ...
    Maca deui