Frékuénsi luhur HG219 pabrik tube baja dilas

Pedaran pondok:

Rentang Produksi Pipa tina φ8 ~ φ630, Kandelna ti 0.3mm ~ 19mm. Standar pipa: AIP, ASTM, BS, GB.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan Pipa:
Baja Karbon
Industri anu berlaku:
Hotél, Toko Bahan Bangunan
Saatos Layanan Garansi:
Henteu jasa
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amérika Serikat, India, Jepang, Australia
Lokasi Showroom:
Teu aya
Pidéo kaluar-pamariksaan:
Disadiakeun
Laporan Tés Mesin:
Disadiakeun
Jenis Marketing:
Produk Anyar 2020
Jaminan komponén inti:
Henteu sayogi
Komponén Inti:
PLC
Kaayaan:
Énggal
Jenis:
Pipa Pabrik
Aplikasi:
pipa dilas
Kapasitas Produksi:
160m / mnt
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
TENENG
Voltaseu:
380V / 220V
Kakuatan:
1500w
Diménsi (L * W * H):
60 * 2 * 1
Beurat:
henteu yakin
Bijil:
ISO9001: 2000
Garansi:
1 Taun
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Dukungan online, Suku cadang gratis, Pamasangan lapangan, komisioning sareng pelatihan, Pangropéa sareng jasa perbaikan, dukungan téknis pidéo, Puseur jasa luar negeri aya
Titik Jual:
Gampang Dioperasikeun
Pabrik pipah Baja Karbon:
Pabrik Pipa Baja
Nami:
Pabrik Tabung
Bahan atah:
Baja karbon handap
Ngaran Produk:
Bentukna pipa:
Pipa Bunderan
Pamakéan:
Pipa Pangwangunan

frékuénsi luhur HG219 mesin las pabrik pipa baja dilas

Panjelasan Produk

Pabrik ieu dimaksudkeun pikeun didamel pipa buleud, pipa pasagi, pipa sagi opat, pipa struktur salaku naséhat nasabah.

 

Pipa produksi nyaéta pipa las lempeng, las ku Frekuensi tinggi Welder state solid (contona tukang las Thermatool).Bahanna nyaéta Steel strip, Steel Coil.

 

Rentang Produksi Pipa ti φ8 ~ φ630, Kandel ti 0.3mm ~ 19mmStandar pipa: AIP, ASTM, BS, GB.

 

Pabrik sanés produk standar, tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun kabutuhan konsumén.

Produk réngsé nyaéta pipa buleud, kotak pasagi sareng sagi opat.

Aliran téknis tina garis produksi:

{SteelTape} → → Double-head un-coiler → → Strip-head Cutter sareng tukang las → →Akumulator spiral→ → Ngabentuk bagian (Unit flattening + Unit nyetir utama + Forming unit + Unit panduan + Unit las induksi frékuénsi + roller peres) + De-burr frame → → Cooling unit → → Sizing unit and straightener → →Tiis ragaji dina kontrol komputer → → Run-out table → → Semi-otomatis Ngepak mesin

 

Spésifikasi Pipa Baja
Diaméterna Pipa Buleud Ø25–Ø76mm
Pipa Kandel 1.2- 4.0mm
Pipa kuadrat sareng sagi opat 20X20mm 60X60mm
Pipa Kandel 1.2 - 3.0mm
Panjang Pipa 6-9m
Panjang Toleransi 0-6mm
Spesifikasi Pita Baja
Bahan Baja karbon (δb≤500Mpa, δs≤235Mpa)
Diaméterna batin Φ470-Φ510mm
Diaméterna luar Φmax = 1900mm
Lebar baja waja 80mm-240mm
Kandel waja strip 1.2mm-4.0mm
Beurat maksimum 3.0 ton
Kapasitas dipasang listrik nyatujuan450KW
Kacepetan Jalur 1,5m3/ jam

Alat pituduh sareng penjaga mangrupikeun bagian anu penting sareng penting tina bagian pabrik ngagiling waja. Dina raraga ngadamel potongan anu digulung sacara akurat lebet sareng kaluar tina pass numutkeun posisi anu parantos ditangtoskeun, arah sareng kaayaan anu diperyogikeun, hindarkeun potongan anu digulung tina entanglement, sareng potongan anu digulung dikikis sareng diperes. Pikeun kaamanan pagawé sareng alat, alat pituduh sareng penjaga kedah dipasang sateuacan sareng saatos gulung. Alat pituduh sareng penjaga kalebet pituduh sareng pelat penjaga, kotak pelat pituduh, balok tetep, pipa, pelat pituduh torsion, roller torsion sareng pelat enclosing payuneun sareng tukang.
Pelat penjaga dipasang di sisi jalan kaluar pikeun nyegah kacilakaan gulung. Pelat penjaga handap dipasang dina sinar pelat pandu. Papan penjaga luhur sesah dilereskeun, sareng éta henteu dipercaya sapertos papan penjaga handap. Luhurna tiasa ngantepkeun gulung kusabab geter pigura, atanapi éta tiasa nyababkeun kacilakaan kusabab potongan ngagolér pencét ujung ujung penjaga. Pamakéan tekanan luhur dina desain liang mangrupikeun ukuran anu efektif pikeun nyingkahan masalah ieu.
Pabrik ngagiling pelat waja henteu peryogi pelat panunjuk, sareng pelindungana ogé disebut pelindung penjaga. Pabrik ngagiling billet tiasa ngadopsi pelat pituduh anu integral. Pabrik rolling baja bagian khusus ogé tiasa nganggo pelat panduan integral anu cocog pikeun sababaraha pola pass. Pelat pituduh mesin piercing pipa baja disusun luhur sareng ka handap pikeun ngawangun pas sareng ngiringan deformasi sasarengan sareng roller.

 

Pabrik rolling billet tube anu dilas nyaéta alat rolling baja anu dianggo ngagulung pelat waja sedeng-ketebalan. Kandelna pelat waja anu dihasilkeun biasana kandelna. Spésifikasi tina pabrik pipa giling billet dilas umumna nominal numutkeun panjang permukaan gulung kerja, sapertos 2300mm, 2800mm, 5500mm sareng sajabina. Dunya ayeuna mangrupikeun pabrik ngagiling 5500mm panggedéna. Sapertos pabrik ngagiling anu sanés, pabrik ngagiling billet tabung anu dilas diwangun ku tempat damel sareng alat transmisi. Stand kerja utamina kalebet stand pabrik, sistem gulung, sistem kasaimbangan, alat pangirangan sareng alat parobihan gulung. Alat transmisi diwangun ku motor ageung sareng peredam. Kusabab kamekaran téknologi manufaktur motor, pabrik ngagiling bilétung dilas modér biasana disetir langsung ku motor.
Pabrik ngagiling billet anu dilas modéren janten langkung skala, akurat sareng otomatis. Dina raraga minuhan sarat tina téknologi rolling rolling plate baja, éta tiasa ngahasilkeun pelat waja alloy-kakuatan tinggi. Aplikasi komputer éléktronik parantos ningkatkeun tingkat kontrol otomatisasi pabrik ngagiling. Hidrolik AGC (Sistem Kontrol Kandel Pelat Otomatis) ilahar dipaké dina pabrik ngagiling piring. Precision sareng efisiensi produksi piring parantos ningkat pisan.

 

Rincian Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami