Ngabungkus pipa baja otomatis & mesin pengepakan

Pedaran pondok:

Mesin ieu dipaké pikeun tumpukan jeung pak produk réngsé dina garis produksi pipa. Tanpa operasi manual, mesin ngalir otomatis, anu ningkat épisiénsi produksi pisan. Éta ngaleungitkeun noise knocking, karusakan, sareng bahaya anu disumputkeun kaamanan, sareng ningkatkeun kualitas produk sareng nurunkeun biaya produksi.
Pikeun minuhan kabutuhan domestik dina otomatisasi jalur produksi pipa, urang nyerep titik kuat pakakas luar negeri sareng ngembangkeun éta inovatif. Mesin gaduh ciri téknologi canggih, reliabilitas aman tinggi, struktur kompak sareng wajar, prosés anu asak, sareng pangropéa operasi anu merenah. Dibandingkeun sareng mesin luar negeri, kinerja sareng babandingan harga mesin urang langkung luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan Pipa:
Baja Karbon
Industri anu berlaku:
Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik
Saatos Layanan Garansi:
Henteu jasa
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amérika Serikat, Jepang, Australia
Lokasi Showroom:
Teu aya
Pidéo kaluar-pamariksaan:
Disadiakeun
Laporan Tés Mesin:
Disadiakeun
Jenis Marketing:
Produk Biasa
Jaminan komponén inti:
Henteu sayogi
Komponén Inti:
PLC
Kaayaan:
Énggal
Jenis:
Garis Produksi Pipa
Aplikasi:
sakumaha diperlukeun
Kapasitas Produksi:
20-40m / mnt
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Teneng
Voltaseu:
380V
Kakuatan:
1500KW
Bijil:
ISO9001: 2008
Garansi:
1 Taun
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Dukungan online, Insinyur sayogi pikeun jasa mesin di luar negeri
Titik Jual:
Gampang Dioperasikeun
Ngaran Produk:
ngagiling tabung erw
Bahan atah:
Coil baja karbon
Bentukna pipa:
Pipa buleud, pipa pasagi & pipa sagi opat. pipa ovel,
Sistem motong:
Ragaji panggilingan puteran

Panjelasan Produk


Pro kami ngirangan harga, tim penjualan dinamis, QC khusus, pabrik kokoh, jasa kualitas luhur sareng produk pikeun Top Quality China Tube / Pipe End Expanding Machine kanggo Pipe Mill, Konsép perusahaan kami nyaéta "Ikhlas, Laju, Palayanan, sareng Kapuasan ”. Urang bakal nuturkeun konsép ieu sareng kéngingkeun langkung seueur deui palanggan anu langkung seueur.
Mesin Cina Top Kualitas, Expander, Salami taun-taun anu pondok, kami ngawula ka palanggan kalayan jujur ​​salaku Kualitas Mimiti, Perdana Integritas, Pangiriman Tepat waktos, anu ngagaduhan kami reputasi anu hadé sareng portopolio perawatan klien anu berkesan. Milarian damel sareng anjeun Ayeuna!

Organisasi tetep dina konsép prosedur "manajemén ilmiah, kualitas luhur sareng kautamaan efisiensi, pembeli pangageungna pikeun 8 Taun Éksporter China Auto Clamping Sheet Metal and Tube Mill Milling Machine, Wilujeng sumping anjeun pasti janten bagian ti kami babarengan pikeun ngajantenkeun organisasi anjeun langkung gampang . Kami biasana pasangan anjeun anu paling hébat nalika anjeun hoyong gaduh usaha alit anjeun nyalira.
8 taun Éksporter Cina miller, milling lathe, Pastikeun pikeun ngaraos bebas biaya pikeun ngirimkeun spésifikasi anjeun sareng kami bakal ngabales anjeun gancang-gancang. Kami ngagaduhan tim rékayasa anu berpengalaman pikeun ngabdi pikeun unggal kabutuhan komprehensif. Sampel gratis tiasa dikirim pikeun anjeun nyalira kanggo terang langkung seueur kanyataan. Sangkan anjeun tiasa minuhan kahoyong anjeun, punten leres-leres ngaraos bebas biaya pikeun ngahubungi kami. Anjeun tiasa ngirim email sareng nelepon langsung. Salaku tambahan, kami ngabagéakeun kunjungan ka pabrik kami ti sakumna dunya pikeun langkung mikawanoh korporasi urang. nd dagangan. Dina perdagangan urang sareng padagang sababaraha nagara, urang sering nuturkeun prinsip kasetaraan sareng saling nguntungkeun. Kami ngarepkeun pasar, ku usaha babarengan, boh perdagangan boh silaturahmi pikeun kauntungan séwang-séwangan. Kami ngarepkeun kéngingkeun patarosan anjeun.

Rincian Produk

Tampilan produk

Pamakéan Produk

 

Produk Patali

Tentang Kami

 Shijiazhuang Teneng Listrik & Mékanis Equipment Co., Ltd mangrupikeun pabrik profesional anu lini produksi pipa waja dilas, roll tiis ngabentuk garis, garis slitting, motong-to-panjang garis sareng anu aya hubunganana alat bantu. Perusahaan Teneng mangrupikeun perusahaan modéren anu sanggup nalungtik sarengpamekaran, produksi jeung penjualan. Teneng mangrupikeun anggota déwan ti China Roll Forming Association,anggota présidén Asosiasi Dagang Tube Hebei Steel.Mesin Teneng mangrupikeun alat produksi tabung anu paling épéktip anu aya di dunya.Di Cina, pangguna anu kawéntar nyaéta Hebei Jingye Group, SANY Group, China Shipbuilding Industry Corporation, Chongqing Changzheng Heavy Industry Co., Ltd jsb.

Pameran Palanggan

Bungkusan & Pengiriman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami