Mesin ragaji ERW355 Milling

Pedaran pondok:

Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, pengatur otomatis motong pipa baja, mangrupikeun salah sahiji alat pendukung anu penting pikeun jalur produksi pipa las. Éta tiasa motong pipa nalika status statik sareng gerak, tiasa motong pipa buleud sareng pipa khusus.


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
TENENG
Kaayaan:
Énggal
Jenis:
Mesin motong pipa, Alat motong hidrolik
Pidéo kaluar-pamariksaan:
Disadiakeun
Laporan Tés Mesin:
Disadiakeun
Jenis Marketing:
Produk Panas 2019
Jaminan komponén inti:
1 Taun
Komponén Inti:
PLC, Motor
Voltaseu:
380V
Bijil:
ISO, CE
Garansi:
1 Taun
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Suku cadang gratis, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Pangropéa sareng jasa perbaikan, Dukungan online, dukungan téknis Pidéo
Titik Jual:
Otomatis
Saatos Layanan Garansi:
Dukungan online
Industri anu berlaku:
Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Pabrik, Karya Konstruksi
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amérika Serikat, Jepang, Australia
Lokasi Showroom:
Mesir, Viet Nam, Indonesia, Pakistan, India, Thailand, UAE
Ngaran Produk:
HSS Mesin ragaji tiis ngagunakeun mesin pabrik ERW Tube
Aplikasi:
Motong logam industri
Beurat:
3TONS

Mesin ragaji HSS Tiis nganggo mesin pabrik ERW Tube

Panjelasan Produk

Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, pengatur otomatis motong pipa baja, mangrupikeun salah sahiji alat pendukung anu penting pikeun jalur produksi pipa las. Éta tiasa motong pipa nalika status statik sareng gerak, tiasa motong pipa buleud sareng pipa khusus.

Ngalayang sawing tiis mangrupikeun téknologi motong online anyar dina industri tabung dilas HF. Bandingkeun sareng ragaji panas gesekan, ciri anu pangpentingna nyaéta prinsip panggilingan anu tiis. Tungtung tabung lemes sareng tanpa burr saatos dipotong. Pikeun sarat kualitas luhur, ieu henteu kedah di luar perawatan anu kadua. Salaku tambahan, kusabab panggunaan téknologi ngalacak servo, motong akurasi panjangna langkung luhur tibatan ragaji komputer tradisional. Debu sareng polusi noise jelas dikirangan dina prosés produksi.

Aliran téknis tina garis produksi:

{SteelTape} → → Double-head un-coiler → → Strip-head Cutter sareng tukang las → →Akumulator spiral→ → Ngabentuk bagian (Unit flattening + Unit nyetir utama + Forming unit + Unit panduan + Unit las induksi frékuénsi + roller peres) + De-burr frame → → Cooling unit → → Sizing unit and straightener → →Tiis ragaji dina kontrol komputer → → Run-out table → → Semi-otomatis Ngepak mesin

Cara motong

Tiis diteukteukan tanpa burr

Bahan

Baja karbon, Q235 sareng handapeun.

Pitunjuk operasi

Katuhu atanapi kénca (sakumaha dipikahoyong)

Max. Diaméter tabung

127 mm OD

Min. Diaméter tabung

31,5 mm OD

Max. Kandel témbok

5,0 mm

Min. Kandel témbok

1,0 mm

Max. Laju operasi

100m / mnt

Panjang tube rujukan

4000-12000 mm

Max. Saw diameter sabeulah

560 mm

Motor nyetir

Servo motor 20kw

Nyoco motor

Motor servo 5.5kw

Motor sabeulah

Servo motor 24kw

Ukuran panjang

2500 énkoder pulsa.

IP65 tahan cai sareng lebu buktina ti Koyo

Max. Toléransi panjang tabung, sakitar.

±3 mm

Henteu alat clamping

3

Carana tina clamping tube

Hidrolik

Arah garis

Punten tangtoskeun

Sareng filosofi bisnis "Berorientasi Klién", metode manajemén kualitas saé anu ketat, alat-alat anu ngahasilkeun kaayaan ogé tanaga gawé R&D anu kuat, kami salawasna nyayogikeun produk sareng solusi anu saé, produk sareng jasa anu luar biasa sareng agrésif biaya pikeun Super Pisan Harga panghandapna Mesin Otomatis Pipa ERW ERW Pipa, "Nyandak Produk Berkualitas Tinggi" mangrupikeun tujuan abadi perusahaan urang. Kami ngalakukeun upaya anu teu kendat-kendat pikeun ngawujudkeun tujuan "Urang Bakal Salawasna Terus Pace sareng Waktos".
Harga Super Terendah Cina ERW, Tube Mill, Kusabab didirikan, perusahaan tetep hirup dugi ka kapercayaan "jual jujur, kualitas pangsaéna, orientasi jalma sareng kauntungan pikeun palanggan. "Kami ngalakukeun sadayana pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa pangsaéna sareng dagangan pangsaéna. Kami janji yén kami bakal tanggel waler dugi ka akhirna saatos jasa kami dimimitian.

Perusahaan ngadukung filsafat "Janten No.1 dina kualitas luhur, janten ngakar kana sajarah kiridit sareng kapercayaan pikeun kamekaran", bakal teras-terasan ngaladénan palanggan sateuacanna sareng énggal ti bumi sareng luar negeri sacara panas-panas pikeun Panyekel Top China Carbon Steel Material Tube Mill Mesin Pabrik Pipa ERW127mm, Maksud kami pikeun ngabantosan klien ngartos cita-citana. Kami ngahasilkeun usaha anu saé pikeun ngawujudkeun kaayaan win-win ieu sareng tulus ngabagéakeun anjeun janten bagian ti kami.
Panyekel Top China ERW Pipa Mill Making Machine, 127mm Tube Mill, Ku ngahijikeun manufaktur sareng séktor perdagangan luar negeri, urang tiasa nyayogikeun total solusi palanggan ku ngajamin pangiriman barang anu pas ka tempat anu pas dina waktos anu pas, anu dirojong ku pangalaman anu loba urang , kamampuan produksi anu kuat, kualitas anu tetep, portopolio produk anu dirobih sareng kontrol tren industri ogé jasa jual sateuacanna sareng saatos kami. Kami hoyong bagikeun ideu sareng anjeun sareng ngabagéakeun koméntar sareng patarosan anjeun.

Rincian Produk

Tampilan produk
Pamakéan Produk

 

Produk Patali

Tentang Kami

 Shijiazhuang Teneng Listrik & Mékanis Equipment Co., Ltd mangrupikeun pabrik profesional anu lini produksi pipa waja dilas, roll tiis ngabentuk garis, garis slitting, motong-to-panjang garis sareng anu aya hubunganana alat bantu. Perusahaan Teneng mangrupikeun perusahaan modéren anu sanggup nalungtik sarengpamekaran, produksi jeung penjualan. Teneng mangrupikeun anggota déwan ti China Roll Forming Association,anggota présidén Asosiasi Dagang Tube Hebei Steel.Mesin Teneng mangrupikeun alat produksi tabung anu paling épéktip anu aya di dunya.Di Cina, pangguna anu kawéntar nyaéta Hebei Jingye Group, SANY Group, China Shipbuilding Industry Corporation, Chongqing Changzheng Heavy Industry Co., Ltd jsb.

Pameran Palanggan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami