Pabrik Tabung Baja Karbon ERW

  • HG32 Tube Mill

    Pabrik pipah HG32

    Pabrik ieu dimaksudkeun pikeun ngadamel pipa buleud, pipa pasagi, pipa sagi opat, pipa struktur salaku naséhat nasabah.
    Pipa produksi nyaéta pipa las lempeng, las ku Frekuensi Tinggi nagara bagian Welder (contona tukang las Thermatool). Bahan nyaéta Baja strip, Steel Coil.
  • Carbon Steel ERW Steel Welded Pipe machine tube ERW pipe mill

    Karbon Baja ERW Baja Dilas Pipa mesin tabung ERW pipa ngagiling

    Ikhtisar Rincian Gancang Bahan Pipa: Industri Karbon Baja Berlaku: Hotel, Toko Bahan Bangunan Saatos Jaminan: Henteu jasa Lokasi Lokal: Mesir, Amérika Serikat, India, Jepang, Australia Lokasi Ruangan: Mesir, Kazakhstan, Uzbekistan Pidéo kaluar-video: Disayogikeun Laporan Tés Mesin: Disayogikeun Tipe Marketing: Garansi Produk Biasa komponén inti: Henteu Sayogi komponén Inti: PLC, Mesin, Bantalan, Gearbox ...
  • High frequency steel Square welded pipe mill Making Machine

    Frékuénsi luhur waja Square dilas pabrik pipa Ngadamel Mesin

    Pabrik rolling tilu-luhurna peryogi platform angkat atanapi pelat pituduh péngkolan, ogé rupa-rupa mesin péngkolan khusus, mesin pindah baja, disk caket balik, disk caket payun, caket cakram caket sareng alat sanés.
  • High frequency HG219 welded steel tube mill

    Frékuénsi luhur HG219 pabrik tube baja dilas

    Rentang Produksi Pipa tina φ8 ~ φ630, Kandelna ti 0.3mm ~ 19mm. Standar pipa: AIP, ASTM, BS, GB.
  • HG273 high quality Steel Tube Mill Pipe Machine Production Line

    HG273 kualitas luhur Steel Tube Mill Mill Pipe Machine Production Line

    Pabrik ieu ditujukeun pikeun pabrik pipa buleud Φ12-Φ50mm kalayan kandelna 0,5-2,0mm tina strip coil anu digulung sareng panas-digulung ku cara kosong tina tubular anu henteu ditutup ku pengelasan na kana tabung, pemanasan ujung ku jalan padet tukang las frékuénsi luhur, las tukang buangan dina gulungan mesin las tabung, pendinginan, ukuranana langkung atanapi ngabentuk sareng motong aliran tabung anu henteu aya tungtungna dina ukuran anu diukur
  • HG127 Carbon steel pipe making machine

    HG127 Karbon mesin pipa baja

    Pabrik ieu dimaksudkeun pikeun ngadamel pipa buleud, pipa pasagi, pipa sagi opat, pipa struktur salaku naséhat nasabah.
    Pipa produksi nyaéta pipa las lempeng, las ku Frekuensi Tinggi nagara bagian Welder (contona tukang las Thermatool). Bahan nyaéta Baja strip, Steel Coil.