Saw Saw

  • CS165 Cold saw machine FOR ERW Tube mill machine

    Mesin ragaji CS165 Tiis Pikeun mesin pabrik Pabrik ERW

    Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, pengatur otomatis motong pipa baja, mangrupikeun salah sahiji alat pendukung anu penting pikeun jalur produksi pipa las. Éta tiasa motong pipa nalika status statik sareng gerak, tiasa motong pipa buleud sareng pipa khusus.
  • CS127 Cold milling saw machine

    Mesin ragaji panggilingan CS127 Tiis

    Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, pengatur otomatis motong pipa baja, mangrupikeun salah sahiji alat pendukung anu penting pikeun jalur produksi pipa las. Éta tiasa motong pipa nalika status statik sareng gerak, tiasa motong pipa buleud sareng pipa khusus.
  • ERW355 Milling saw machine

    Mesin ragaji ERW355 Milling

    Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, pengatur otomatis motong pipa baja, mangrupikeun salah sahiji alat pendukung anu penting pikeun jalur produksi pipa las. Éta tiasa motong pipa nalika status statik sareng gerak, tiasa motong pipa buleud sareng pipa khusus.
  • HSS Cold saw machine used  ERW Tube mill machine

    Mesin ragaji HSS Tiis nganggo mesin pabrik ERW Tube

    Éta alat mékanis anu dianggo dina produksi anu teras-terasan, pengatur otomatis motong pipa baja, mangrupikeun salah sahiji alat pendukung anu penting pikeun jalur produksi pipa las. Éta tiasa motong pipa nalika status statik sareng gerak, tiasa motong pipa buleud sareng pipa khusus.