Karbon Baja ERW Baja Dilas Pipa mesin tabung ERW pipa ngagiling

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan Pipa:
Baja Karbon
Industri anu berlaku:
Hotél, Toko Bahan Bangunan
Saatos Layanan Garansi:
Henteu jasa
Lokasi Layanan Lokal:
Mesir, Amérika Serikat, India, Jepang, Australia
Lokasi Showroom:
Mesir, Kazakhstan, Uzbékistan
Pidéo kaluar-pamariksaan:
Disadiakeun
Laporan Tés Mesin:
Disadiakeun
Jenis Marketing:
Produk Biasa
Jaminan komponén inti:
Henteu sayogi
Komponén Inti:
PLC, Mesin, Bantalan, Gearbox
Kaayaan:
Énggal
Jenis:
Mesin Las Pipa
Aplikasi:
Lain
Kapasitas Produksi:
90%
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
TN
Voltaseu:
380-460V
Kakuatan:
60-1800KW
Beurat:
1T
Garansi:
1 Taun
Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun:
Dukungan online, HG32 frékuénsi luhur mesin las supplier tube baja pabrik pipa erw
Titik Jual:
Gampang Dioperasikeun
warna:
Biru
rarancang:
gumantung ka anjeun
Bahan atah:
Baja karbon handap
Ngaran Produk:
Mesin Las Tube

HG32 frékuénsi luhur mesin las supplier tube baja pabrik pipa erw

Panjelasan Produk

Kami percanten: Inovasi mangrupikeun jiwa sareng sumanget urang. Kualitas luhur nyaéta kahirupan urang. Konsumén anu kedah dipimilik ku Gusti Allah pikeun Penjual Grosir Grosir Cina Tianjin Mill 3 4 5 Inch Panas Rengse Bagian Buleud Square Square Round Tube Tubing Tube, Kanggo saha waé anu resep kana salah sahiji produk sareng solusi kami, émut pikeun ngaraos leres-leres bébas kéngingkeun hubungan sareng kami pikeun langkung seueur kanyataan. Kami arepkeun kerjasama sareng babaturan tambahan ti mana waé dunya.
Penjual Grosir Grosir Cina 3 Inci Square Tube, Tabung Baja 3 * 3, Kalayan pangalaman ampir 30 taun dina bisnis, kami yakin kana jasa anu unggul, kualitas sareng pangiriman. Kami ngabagéakeun pelanggan ti sakumna dunya pikeun damel babarengan sareng perusahaan pikeun pamekaran umum.

Salaku cara pikeun nampilkeun anjeun kalayan gampang sareng ngagedekeun perusahaan urang, urang ogé ngagaduhan inspektur di QC Workforce sareng ngajantenkeun anjeun pangrojong sareng solusi anu paling murah pikeun Harga Murah Cina Mésér Pipa Baja Hideung Ringan Ti Pabrik Tianjin, Maksud kami nyaéta pikeun ngabantosan konsumén terang aranjeunna tujuanana. Kami parantos ngahasilkeun upaya anu saé pikeun ngahontal kaayaan win-win ieu sareng tulus ngabagéakeun anjeun pasti daptar pikeun kami.
Harga Murah Cina Pipa Baja Ringan, Pipa Bulat Bulat, Barang kami diékspor sadunya. Pelanggan kami teras-terasan wareg ku kualitas handal kami, jasa berorientasi pelanggan sareng harga kalapa. Misi kami nyaéta "pikeun terus kéngingkeun kasatiaan anjeun ku bakti usaha urang pikeun paningkatan barang-barang sareng jasa kami pikeun mastikeun kasenangan pangguna-pangguna, palanggan, padamel, pemasok sareng komunitas sadunya anu kami damel babarengan".

Kalayan pangalaman kerja anu dimuat sareng produk sareng jasa anu bijaksana, kami parantos dikenal salaku panyadia anu terpercaya pikeun kaseueuran pembeli internasional pikeun Pabrik Pipa Cina OEM Youfa Top di Pipa Cina Dn40 Pipe Od 1.5 inci Pipa Perancah Tabung / Parancah Pipa, Kusabab kami tetep dina garis ieu sakitar 10 taun. Kami ngagaduhan bantosan anu paling saé pikeun kualitas sareng biaya. Sareng kami parantos nalungtik panyadia anu kualitasna goréng. Ayeuna seueur pabrik OEM damel kerjasama sareng kami ogé.
Pipa Perancah Cina OEM Cina, Pipa Parancah, Sanaos kasempetan anu teras-terasan, urang ayeuna parantos ngembangkeun hubungan anu serius sareng seueur padagang luar negeri, sapertos anu ngalangkungan Virginia. Kami aman nganggap yén barang dagangan ngeunaan mesin kaos pencetak sering janten saé kusabab seueur kualitas anu saé na ogé biayana.

Pabrik dimaksudkeun pikeun ngadamel pipa buleud Φ12-Φ50mm kalayan ketebalan 0,5-2,0mm tina strip coil tiis-digulung sareng panas-digulung ku cara kosong tubular anu henteu ditutup ku las na salajengna janten tabung, pemanasan ujung ku cara tukang las frékuénsi luhur kaayaan, las seam bujur dina gulungan las tabung mesin, pendinginan, ukuranana salajengna atanapi ngabentuk sareng motong on-stream tabung sajajalan dina ukuran anu diukur.

Produk réngsé nyaéta pipa buleud, pasagi atanapi persegi panjang.

Aliran téknis tina garis produksi:

{SteelTape} → → Double-head un-coiler → → Strip-head Cutter sareng tukang las → →Akumulator spiral→ → Ngabentuk bagian (Unit flattening + Unit nyetir utama + Forming unit + Unit panduan + Unit las induksi frékuénsi + roller peres) + De-burr frame → → Cooling unit → → Sizing unit and straightener → →Tiis ragaji dina kontrol komputer → → Run-out table → → Semi-otomatis Ngepak mesin

 

Spésifikasi Pipa Baja
Diaméterna Pipa Buleud Φ12 – Φ32mm
Pipa Kandel 0,5 - 2.0mm
Pipa kuadrat sareng sagi opat 10X15-30X50mm
Pipa Kandel 0,5 - 2.5mm
Panjang Pipa 6-12m
Panjang Toleransi 0-6mm
Spesifikasi Pita Baja
Bahan Baja karbon (δb≤500Mpa, δs≤235Mpa)
Diaméterna batin Φ470-Φ510mm
Diaméterna luar Φmax = 1800mm
Lebar baja waja 40mm-60mm
Kandel waja strip 1.2mm-4.0mm
Beurat maksimum 1.5.0 ton
Kapasitas dipasang listrik nyatujuan.250KW
Kacepetan Jalur 30-90m / mnt

Rincian Produk

Tampilan produk

Pamakéan Produk

 

Produk Patali

Tentang Kami

 Shijiazhuang Teneng Listrik & Mékanis Equipment Co., Ltd mangrupikeun pabrik profesional anu lini produksi pipa waja dilas, roll tiis ngabentuk garis, garis slitting, motong-to-panjang garis sareng anu aya hubunganana alat bantu. Perusahaan Teneng mangrupikeun perusahaan modéren anu sanggup nalungtik sarengpamekaran, produksi jeung penjualan. Teneng mangrupikeun anggota déwan ti China Roll Forming Association,anggota présidén Asosiasi Dagang Tube Hebei Steel.Mesin Teneng mangrupikeun alat produksi tabung anu paling épéktip anu aya di dunya.Di Cina, pangguna anu kawéntar nyaéta Hebei Jingye Group, SANY Group, China Shipbuilding Industry Corporation, Chongqing Changzheng Heavy Industry Co., Ltd jsb.

Pameran Palanggan

Bungkusan & Pengiriman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami