Mesin Bantu

  • GGP200KW Solid State Welding Machine

    Mesin Las GGP200KW Solid State

    HG219 garis produksi pipa las lempeng frékuénsi luhur dianggo pikeun ngadamel pipa waja las Φ76mm-Φ219mm kalayan kandelna 2.0mm-8.0mm témbok, tiasa ngahasilkeun pipa anu propil ogé dina wates pengolahan pipa buleud. Saatos urang nyerep téknologi pembuatan pipa anu maju ti luar nagari sareng domestik, lini produksi anu dirancang inovatif kami sareng masing-masing unit lini produksi sanés ngan ukur ékonomis tapi ogé praktis.
  • Solid State H.F. Welder for sale

    Solid State HF Welder kanggo diical

    HG219 garis produksi pipa las lempeng frékuénsi luhur dianggo pikeun ngadamel pipa waja las Φ76mm-Φ219mm kalayan kandelna 2.0mm-8.0mm témbok, tiasa ngahasilkeun pipa anu propil ogé dina wates pengolahan pipa buleud. Saatos urang nyerep téknologi pembuatan pipa anu maju ti luar nagari sareng domestik, lini produksi anu dirancang inovatif kami sareng masing-masing unit lini produksi sanés ngan ukur ékonomis tapi ogé praktis.
  • Spiral Accumulator for steel pipe production line

    Spiral Accumulator pikeun jalur produksi pipa waja

    Pabrik ieu ditujukeun pikeun ngadamel pipa buleud Φ50mm-Φ114mm kalayan kandelna 1,5mm – 5.0mm tina strip coil anu digulung sareng panas-digulung ku cara kosong tubular anu teu ditutup ku pengelasan na kana tabung, pemanasan tepi ku kaayaan padet tukang las frékuénsi luhur, las seam bujur dina gulungan mesin las tabung, pendinginan, ukuranana langkung atanapi ngawangun atanapi motong on-stream tabung sajajalan dina ukuran diukur.
  • ERW Tube mill Steel Strip Shear and Welder

    ERW Tube mill Steel Strip Shear and Welder

    Dina unit ieu tungtung labuh tina coil lajengkeun sareng coil salajengna anu ngalirkeun pabrik anu dipangkas paralel ku geser teras dipasung babarengan, tindakan ieu dikontrol sacara otomatis atanapi sacara manual atanapi ku tombol push dina papan kontrol.
  • ERW Tube mill Steel Strip Hydraulic Double-head Uncoiler

    ERW Tube mill Steel Strip Hydraulic Double-head Uncoiler

    Dina unit ieu tungtung labuh tina coil lajengkeun sareng coil salajengna anu ngalirkeun pabrik anu dipangkas paralel ku geser teras dipasung babarengan, tindakan ieu dikontrol sacara otomatis atanapi sacara manual atanapi ku tombol push dina papan kontrol.