Tentang Kami

Shijiazhuang Teneng Listrik & Mékanis Equipment Co., Ltd. 

Shijiazhuang Teneng Listrik & Mékanis Equipment Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional jalur produksi pipa waja anu dilas, garis gulung anu tiis, garis lempar, garis anu dipotong-dugi-panjang sareng alat bantu anu aya hubunganana. Perusahaan Teneng mangrupikeun perusahaan modéren anu sanggup panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan. Teneng mangrupikeun anggota déwan ti China Roll Forming Association, présidén anggota Hebei Steel Tube Trade Association.
Mesin Teneng mangrupikeun alat produksi tabung anu paling épéktip anu aya di dunya. Di Cina, pangguna anu kawéntar nyaéta Hebei Jingye Group, SANY Group, China Shipbuilding Industry Corporation, Chongqing Changzheng Heavy Industry Co., Ltd jsb.
Mesin Teneng damel di seueur nagara sanés sajaba ti Cina, sapertos
Amérika, Portugal, Vénézuéla, Brasil, Paraguay, Rusia, Ukraina, Jepang, Arab Saudi, Sudan, Uzbékistan, Kazakhstan, Vietnam, India, sareng sajabana. Teneng nampi pujian universal ti para nasabah urang di panjuru dunya ku produk kualitas luhur sareng layanan purna jual anu sampurna.

factory (1)

Pangalaman Proyék:
Kusabab didirikan, perusahaan Teneng gaduh pasokan ratusan lini produksi pikeun palanggan, urang gaduh seueur pangalaman téknis. Dina bimbingan para ahli sareng profesor Doméstik, Teneng ngalacak gerakan téknologi canggih asing, nyerep, kreatif sareng ngembangkeun téknologi tiis anu fleksibel. Peralatan Teneng anu dianggo dina pipa API, otomotif, pipa konstruksi, pipa jati, pabrik kontainer, panel pager, alat olahraga sareng sajabina.
Paménta konsumén mangrupikeun kakuatan pangrojong pangembangan téknologi, kakuatan perusahaan anu kuat nyaéta dukungan pamutahiran téknologi. Perusahaan Teneng bakalan damel babarengan sareng pabrik domestik sareng asing pikeun nyayogikeun alat-alat kualitas luhur, téknologi propésional, palayanan sampurna pikeun palanggan.

Daya Produksi & Sistem Layanan:
Perusahaan Teneng gaduh jutaan pabrik méter pasagi, sareng ogé ngagaduhan sistem koordinasi anu kuat sareng tukang las sareng pabrik kapang. Bagian standar peralatan dipilih produk perusahaan terkenal, ningkat produk kinerja sareng umur jasa. Ti pamrosésan komponén kana perakitan mesin, kami ngadamel cék dina sadaya tingkatan, sareng ngalaksanakeun sistem tanggung jawab produksi. Saatos jasa pribadi dilatih tina prakték, ngiringan peralatan komisi salami mangtaun-taun, pikeun méréskeun sababaraha masalah dina prakték produksi, pamasangan parangkat hidayah sareng pagawé palatihan pikeun palanggan.

factory (2)

factory (5)

Tim Téknis:
Kakuatan téknis anu kuat sareng sistem jasa anu sampurna nyaéta landasan Teneng.
Teneng gaduh 15 insinyur desain sareng 20 insinyur komisi, sadayana ngagaduhan langkung ti 15 taun pangalaman dina industri pabrik tabung. Staf Teneng sacara teras-terasan jalan dina téknologi terkemuka, nyukcruk pangwangunan pangénggalna dina téknologi pabrik pipa, di jero pasar sareng parobihan kabutuhan pelanggan, ngadamel inovasi dina téknologi canggih anu dianggo dina produk.