PRODUK FITUR

  • AdvantagesAdvantages

    Kauntungannana

    Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.
  • TechnologyTechnology

    Téknologi

    Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.
  • Excellent qualityExcellent quality

    Kualitas alus teuing

    Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé.
  • ServiceService

    Palayanan

    Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

TENTANG KAMI

  • fastory (4)

Shijiazhuang Teneng Listrik & Mékanis Equipment Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional jalur produksi pipa baja anu dilas, garis gulung anu tiis, garis lempar, garis anu dipotong-dugi-panjang sareng alat bantu anu aya hubunganana. Perusahaan Teneng mangrupikeun perusahaan modéren anu sanggup panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan. Teneng mangrupikeun anggota déwan ti China Roll Forming Association, présidén anggota Hebei Steel Tube Trade Association.

Wisata Pabrik